Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez va fi protagonista thrillerului SF „Atlas” pregătit pentru Netflix şi regizat de Brad Peyton.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea lungmetrajului este plasată într-un viitor sumbru, unde un soldat AI a hotărât că singurul mod pentru a pune capăt războiului este să pună capăt omenirii. Aici intervine personajul lui Lopez, care se vede nevoit să facă echipă cu un alt soldat AI pentru a salva lumea.

„Să am ocazia să regizez cu Jennifer în rol principal este un vis devenit realitate, pentru că ştiu că va aduce forţa incredibilă, profunzimea şi autenticitatea pe care toţi am ajuns să le admirăm în munca ei”, a spus Peyton, citează Variety.

Acesta este cel mai recent film anunţat ca parte a acordului multianual semnat de compania ei, Nuyorican Productions, cu Netflix. Sub acest acord, Lopez, partenera ei de producţie Elaine Goldsmith-Thomas şi managerul Benny Medina vor crea mai multe filme, seriale şi conţinut divers, cu focus pe susţinerea actriţelor, scenaristelor şi regizoarelor.

Primele două proiecte anunţate o au în prim-plan pe Jennifer Lopez - „The Mother”, regizat de Niki Caro, şi „The Cipher”, bazat pe romanul scris de Isabella Maldonado.

Cea mai recentă variantă a scenariului „Atlas” este scrisă de Aron Eli Coleite după Leo Sardarian. Producători vor fi Joby Harold şi Tory Tunnell pentru Safehouse Pictures, Peyton şi Jeff Fierson pentru ASAP Entertainment, şi Lopez, Goldsmith-Thomas şi Medina pentru Nuyorican Productions.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.