Cântăreaţa şi actriţa japoneză Kanda Sayaka a murit la vârsta de 35 de ani, potrivit presei locale citate de Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kanda Sayaka a fost găsită fără viaţă, sâmbătă noapte, în exteriorul unui hotel din Sapporo (Hokkaido).

Circumstanţele decesului sunt investigate, nefiind exclus suicidul. Femeia a fost găsită inconştientă, într-o baltă de sânge, în afara hotelului în care era cazată. Aparent, a căzut şase etaje, de la etajul 22 unde se afla, pe o platformă exterioară. Decesul a fost confirmat după ce ea a fost dusă la spital.

Fiica actorului Kanda Masaki şi a cantautoarei Matsuda Seiko, Kanda Sayaka a avut o carieră în film, televiziune, teatru şi muzică. A fost căsătorită timp de doi ani şi jumătate, iar în 2019 a divorţat.

Ea a jucat, între altele, în scurtmetrajul „Bean Cake” (1999) al lui David Greenspan, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de la Cannes. Cel mai recent, şi-a împrumutat vocea pentru dublajul personajului Anna din „Frozen”.

Presa japoneză a scris că juca rolul Eliza Doolittle în producţia „My Fair Lady” a Sapporo Cultural Arts Theater. În aceeaşi zi, a anunţat că nu se simte bine şi şi-a anulat prezenţa în spectacol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.