Cântăreaţa americană Pink a amânat un concert pe care ar fi trebuit să îl susţină vineri în Montreal, în cadrul turneului ei, „Beatiful Trauma”, deoarece atât ea, cât şi soţul şi copiii ei s-au îmbolnăvit de gripă, scrie billboard.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pink a făcut anunţul pe platforma de socializare Twitter.

„Întreaga mea familie se luptă cu acest virus îngrozitor/gripă de două săptămâni, iar eu am făcut eforturi pentru a susţine concerte în această perioadă, pentru că amânările sunt neplăcute”, a scris artista.

Însă, despre show-ul pe care este nevoită să îl amâne, cântăreaţa a scris: „Îmi pare foarte rău şi ştiu că am făcut tot ce am putut pentru a evita acest lucru”.

„Le transmit tuturor celor afectaţi de gripă îmbrăţişări şi le urez însănătoşire”, a adăugat ea.

Cântăreaţa nu a precizat la ce dată va fi programat acest show sau dacă va susţine concertul pe care îl are programat duminică în Detroit.

Pink, al cărei nume real este Alecia Beth Moore, este cântăreaţă şi compozitoare, născută pe 8 septembrie 1979, în Philadelphia. Şi-a început cariera în anul 1995 şi a debutat cu albumul „Can't Take Me Home”, în 2000.

Cele şapte albume solo de studio pe care le-a lansat până în prezent au fost vândute în peste 40 de milioane de copii în lume. Pink deţine, între altele, trei premii Grammy şi şase MTV Video Music Awards. În 2017, a primit Michael Jackson Video Vanguard Award la gala MTV Video Music Awards. Artista a concertat la Bucureşti în 2007, în cadrul B'Estival.

Pink este, de asemenea, ambasador UNICEF pentru nutriţia copiilor din întreaga lume, sprijinind cauze ce variază de la autism la drepturile omului.

Cântăreaţa este căsătorită cu motociclistul Carey Hart, cu care are doi copii - Willow Sage Hart, în vârstă de 6 ani, şi Jameson Moon Hart, în vârstă de un an. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.