Cântăreaţa Mylène Farmer revine în cinematografie, după o pauză de 20 de ani, pe afişul lungmetrajului ”Incident in Ghost Land”, un horror american regizat de cineastul francez Pascal Laugier, informează site-ul 20minutes.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi aproape fiecare dintre videoclipurile sale reprezintă un film în sine, cântăreaţa Mylène Farmer nu a mai jucat într-un film propriu-zis de la ”Giorgino” din 1994, ce a inclus singurul ei rol în cinematografie, în ciuda faptului că artista franceză a asigurat vocea unui personaj în trilogia de animaţie ”Arthur”, regizată de Luc Besson.

Prezenţa ei în distribuţia filmului ”Incident in Ghost Land” este cu atât mai surprinzătoare, deoarece acesta este un film horror american.

Mylène nu şi-a ascuns niciodată - nici pe scenă, nici pe ecran - pasiunea pentru proiectele fantasy şi horror, iar legătura între aceste domenii artistice este asigurată de cineastul francez Pascal Laugier, regizorul unor filme precum ”Saint-Ange” şi ”Martyrs”, dar şi al celui mai recent videoclip al cântăreţei, ”City of Love”.

În filmul ”Incident in Ghost Land”, cântăreaţa Mylène Farmer interpretează rolul unei mame care se mută alături de cele două fiice ale sale, interpretate de Crystal Reed şi Anastasia Philipps, într-o casă moştenită de la o mătuşă. În prima noapte, ele sunt atacate de mai multe persoane. După 16 ani, cele două surori se regăsesc la locul dramei. 

Myléne Farmer, născută pe 12 septembrie 1961, este o cântăreaţă şi compozitoare născută în Canada, ale cărei discuri s-au vândut în peste 30 de milioane de copii în Franţa. Deţine recordul pentru cele mai multe piese care au ajuns pe primul loc în topurile franceze - 13 -, dintre care opt au fost consecutive. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără cântece precum "Désenchantée", "Pourvu qu'elles soient douces", "Sans contrefaçon", "Libertine","California", "XXL", "C'est une belle journée", "Rêver", "Les Mots" şi "Oui mais... non".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.