Artista americană Laura Pergolizzi, cunoscută drept LP, a lansat piesa ”When We're High”, single de pe cel mai recent album al său, ”Lost on You”, pe care îl va prezenta live la Bucureşti, în luna iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesa "When We're High" a fost scrisă şi produsă de LP, Mike Del Rio (care a mai colaborat cu artişti precum Christina Aguilera şi X Ambassadors) şi Nate Company.

LP va concerta pentru a doua oară la Bucureşti, în deschiderea concertului Kings of Leon, care va avea loc pe 17 iunie, la Arena Naţională.

Laura Pergolizzi este o compozitoare şi interpretă americană pop-rock. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, şi-a produs alături de el, în 2001, primul album, intitulat “Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre alţii, pentru Rihanna, Christina Aguilera şi Cher. Piesa care a propulsat-o la nivel internaţional este “Lost On You”, lansată în luna iunie 2016. Alături de single-ul “Muddy Waters”, ea face parte de pe cel de al patrulea album semnat LP, apărut în decembrie 2016.

LP a mai concertat în Bucureşti, la Arenele Romane, în septembrie 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.