Cântăreaţa americană Katy Perry şi actorul britanic Orlando Bloom s-au despărţit, punând astfel capăt unei relaţii care a durat aproximativ 12 luni, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Relaţia cântăreţei pop, în vârstă de 32 de ani, cu actorul în vârstă de 40 de ani, a început anul trecut, la gala Globurilor de Aur. 

După o relaţie ce a durat puţin peste un an, cei doi artişti au decis să se departă, iar despărţirea lor a fost confirmată de agenţii de presă ai celor două vedete, citaţi de revista Us Weekly.

”Înainte ca zvonurile şi minciunile să scape de sub control, putem să vă confirmăm faptul că Orlando şi Katy au decis să îşi acorde unul altuia în această perioadă, cu respect şi iubire, mai mult spaţiu”, se afirmă în acel comunicat de presă.

Zvonurile despre despărţirea cuplului au apărut după ce Katy Perry şi Orlando Bloom au mers separat pe covorul roşu de la gala premiilor Oscar, ce a avut loc în noaptea de duminică spre luni, la Los Angeles.

Cu toate acestea, cei doi artişti păreau fericiţi şi au fost văzuţi împreună la petrecerea organizată de revista Vanity Fair după gala Oscar, sugerând că au rămas în termeni buni, în ciuda despărţirii lor.

Katy Perry a fost căsătorită cu actorul de comedie Russell Brand în perioada 2010 - 2012.

Orlando Bloom a fost căsătorit în perioada 2010 - 2013 cu modelul Miranda Kerr, cu care are un fiu, Flynn, născut pe 6 ianuarie 2011.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.