Cântăreaţa americană Beyonce, însărcinată cu gemeni, a renunţat la recomandarea medicilor la concertul pe care urma să îl susţină la ediţia din 2017 a Festivalului Coachella, ce va avea loc în luna aprilie, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta americană, în vârstă de 35 de ani, care a anunţat recent că este însărcinată cu gemeni, va fi însă cap de afiş la ediţia din 2018 a festivalului, au anunţat organizatorii evenimentului. 

”Respectând recomandarea medicilor, care au sfătuit-o să urmeze un program de lucru mai puţin riguros în lunile următoare, Beyonce a luat decizia de a renunţa la concertul ei de la Coachella Valley Music & Arts Festival 2017”, se afirmă într-un comunicat comun dat publicităţii de organizatorul evenimentului, Golden Voice, şi de compania care ocupă de imaginea cântăreţei Beyonce, Parkwood Entertainment.

”Cu toate acestea, companiile Golden Voice şi Parkwood Entertainment sunt încântate să vă confirme că ea (Beyonce, n.r.) va fi headliner la ediţia din 2018 a festivalului. Vă mulţumim pentru înţelegere”, afirmă acelaşi comunicat. 

Beyonce ar fi trebuit să fie cap de afiş la acest festival organizat în fiecare an în deşertul din regiunea Southern California, pe 15 şi 22 aprilie. 

Deocamdată nu a fost făcut public numele artistului care o va înlocui.

Beyonce a susţinut un recital la gala de decernare a premiilor Grammy, pe 12 februarie, afişând pe scenă o siluetă considerabil rotunjită de sarcină. Vedeta americană a câştigat două trofee la Grammy Awards 2017.

Artista şi soţul ei, rapperul Jay Z, care au deja o fiică - Blue Ivy -, nu au dezvăluit data la care vor veni pe lume gemenii lor.

Beyonce şi Jay Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, a venit pe lume pe 7 ianuarie 2012.

Beyonce Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.