Cântăreaţa americană Katy Perry declară că este o „victimă” a social media, din cauza presiunii societăţii de a împărtăşi online fiecare acţiune a ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea este de părere că Instagram şi Twitter sunt dovada „declinului civilizaţiei” şi îşi încurajează fanii să nu ia în seamă platformele online şi să îşi trăiască vieţile.

Perry are peste 68 de milioane de fani pe Instagram şi 108 milioane, pe Twitter, însă afirmă că preferă să nu îşi afişeze întreaga viaţă online.

„Este greu, pentru că prefer să nu îmi pese de asta şi să îmi trăiesc viaţa”, a declarat ea pentru Refinery29. „Ne cumpărăm haine şi produse ori pozăm într-un fel sau merge la un eveniment pentru a face o fotografie - nu etse bine pentru noi, ca societate. Cred că este vorba despre declinul civilizaţiei, dacă ducem asta la extremă”.

Artista în vârstă de 33 de ani spune că încearcă să găsească un echilibru în ceea ce publică online, pentru că este sensibilă la presiunea celorlalţi.

Ea nu este primul star care vorbeşte despre această presiune. Spre exemplu, Selena Gomez a spus că a fost „îngrozită” când a aflat că este cea mai urmărită persoană pe Instagram. În prezent, are 132 de milioane de fani. Şi Justin Bieber a avut probleme cu reţelele de socializare, mai ales în 2016, când „urmăritorii” lui l-au agresat cu privire la Sofia Ritchie, cu care avea atunci o relaţie. Ed Sheeran a făcut o pauză de un an de pe conturile de social media - între lansarea celui de-al doilea şi a celui de-al treilea album. El a spus că petrecea prea mult timp folosind telefonul.

Născută pe 25 octombrie 1984, Katheryn Elizabeth Hudson, cunoscută drept Katy Perry, este o cântăreaţă americană care a devenit cunoscută cu single-ul „I Kissed a Girl”, ce a ajuns în 2008 pe primul loc în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie. Albumele şi single-urile sale au fost vândute în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial. „Witness” (2017) este cel de-al cincilea material de studio lansat de cântăreaţă. Ea este şi jurat al emisiunii „American Idol”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.