Cântăreaţa americană Britney Spears a anunţat, luni, pe Instagram că se retrage temporar de pe reţelele de socializare, la o săptămână după ce a dezvăluit că aşteaptă al treilea copil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Voi face o pauză de pe reţelele de socializare pentru o perioadă”, a anunţat cântăreaţa în vârstă de 40 de ani. Vă trimit dragostea mea şi Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi!”. 

La mijlocul lunii noiembrie, Britney Spears a obţinut ridicarea tutelei instituite în urmă cu 13 ani. Începând cu 29 septembrie, tutela i-a fost retrasă tatălui ei, Jamie Spears. Cântăreaţa, care a rămas foarte discretă cu privire la această măsură în toţi aceşti ani, vorbise în iunie în faţa justiţiei americane pentru a denunţa o măsură „abuzivă”.

Ea declarase în special că nu şi-a putut scoate steriletul atunci când dorea să aibă alţi copii şi că trebuia să ia medicamente care o ameţeau. 

Britney Spears are o relaţie cu Sam Asghari din 2016. Şi-au anunţat logodna în septembrie anul trecut. Pe 11 aprilie, cântăreaţa melodiei „Toxic” a dezvăluit că aşteaptă al treilea copil. Ea este deja mama a doi fii, Sean (16) şi Jayden James (15), născuţi din relaţia cu Kevin Federline.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.