Kid Rock a recunoscut marţi că anunţul potrivit căruia ar candida pentru Senat ca reprezentant al statului Michican a făcut parte dintr-o companie de promovare a celui mai nou album al său, „Sweet Southern Sugar”, care urmează să fie lansat pe 3 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu candidez pentru Senat. Glumiţi? Cine dracu' nu şi-a dat seama de asta?”, a declarat el în emisiunea lui Howard Stern la SiriusXM, citează The Hollywood Reporter.

Pe numele său real Robert Ritchie, Kid Rock a stârnit un val de speculaţii vara aceatsa, după ce şi-a lansat site-ul KidRockForSenate.com şi a început să vândă materiale promoţionale.

Să anunţe acest lucru, spune el, a fost „cel mai prost sfat pe care mi l-am putut da, dar şi cel mai creativ lucru pe care l-am făcut şi am apucat să văd adevăratele feţe ale tuturor”.

În vârstă de 46 de ani, artistul era susţinut de fani, dar şi de Steve Bannon, fost sfătuitor al lui Trump, şi de George Pataki, fost guvernator de New York. În iulie, a distribuit pe Twitter un articol potrivit căruia el este favorit pentru funcţia de senator, reprezentant al statului Michigan, conform unui clasament rezultat în urma unui sondaj realizat de Delphi Analytics.

Kid Rock şi-a lansat site-ul KidRockForSenate.com cu sloganuri precum „I’ll rock the party” şi „In rock we trust”.

Născut pe 17 ianuarie 1971, Robert James Ritchie, cunoscut cu numele de scenă Kid Rock, este cântăreţ, rapper, compozitor, actor şi producător muzical. Albumul său „Devil Without a Cause” din 1998 a fost cel mai de succes - vândut în 14 milioane de exemplare în întreaga lume. Cântăreţul a fost nominalizat de cinci ori la premiile Grammy şi a vândut albume în peste 35 de milioane de copii în întreaga lume. În perioada 2006 - 2007 a fost căsătorit cu modelul şi actriţa Pamela Anderson.

„Sweet Southern Sugar” este al 11-lea album al artistului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.