Câinele Nemo al preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, a fost filmat în în timp ce urina în şemineul de la Palatul Elysée, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În filmare apare câinele negru Labrador-Griffon care urinează în spate, în timp ce Emmanuel Macron vorbeşte cu trei membri ai guvernului său. 

"Mă întreb ce zgomot este acesta?", s-a întrebat ministrul pentru ecologie, Brune Poirson, şi toţi au început să râdă. 

Macron a spus că Nemo face ceva "cu totul excepţional". 

Incidentul a fost surprins de camerele televiziunii TF1, care înregistra discuţia. Ministrul Julien Denormandie a întrebat dacă asta e ceva ce "se întâmplă adesea". 

"Ai declanşat un comportament complet neobişnuit la câinele meu", a glumit Macron. 

Nemo a apărut în anturajul preşedintelui Franţei în luna august, continuând tradiţia de a avea un "prim câine" la Palatul Elysée. 

Emmanuel Macron şi soţia sa, Brigitte, l-au cumpărat pe Nemo dintr-un centru de animale salvate cu 250 de euro. 

Nu este pentru prima dată când "primul câine" francez îi face probleme stăpânului său. Şi câinele lui Nicolas Sarkozy a distrus mobilier din Palat care a fost restaurat cu mii de euro. Sumo, câinele lui Jacques Chirac a fost nefericit când a trebuit să părăsească Elysée după ce a început să-l atace pe preşedinte, potrivit The Guardian. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.