Muzicianul american Bruce Springsteen a anunţat că va lansa anul acesta filmul înregistrării albumului „Western Stars”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a vorbit cu E Street Radio despre noul disc solo, „Western Stars”, şi a oferit câteva informaţii noi.

„Am făcut un film cu noi cântând «Western Stars» de la început până la sfârşit, plus câteva alte lucruri. Ştiam că nu vom merge în turneu, aşa că m-am gândit că va fi cel mai bun mod de a face asta. Filmul arată bine - va fi palpitant. Va fi lansat anul acesta”, a spus el, citat de Variety.

Muzicianul a confirmat că filmul a fost regizat de Thom Zimny, care a avut acelaşi rol şi în cazul „Springsteen on Broadway” (2018) şi „Bruce Springsteen: Hunter of Invisible Game” (2014). El a fost premiat cu Grammy la categoria „Best Long Form Music Video”, pentru „Wings on Wheels: The Making of Born to Run” (2005).

 

Legat de decizia de a nu merge în turneu, Springsteen a spus că este ocupat cu alte proiecte. În urmă cu câteva săptămâni, el a anunţat că a scris un nou album pentru a-l înregistra împreună cu E Street Band şi că un turneu de promovare va avea loc în 2020.

„Western Stars” este a 19-lea album al lui Springsteen şi a fost lansat în luna iunie.

Bruce Springsteen, născut pe 23 septembrie 1949, în New Jersey, supranumit ”The Boss”, este interpret şi compozitor. Printre cele mai cunoscute piese ale lui se numără „Born To Run”, „Hungry Heart”, „Dancing in the Dark”, „Born in the U.S.A.”, „Human Touch” şi „Streets of Philadelphia”. Bruce Springsteen a lansat 19 albume de studio, solo şi împreună cu E Street Band, care au fost vândute în peste 120 de milioane de copii pe plan mondial şi a fost recompensat cu 20 de premii Grammy. El a compus şi coloane sonore pentru mai multe producţii cinematografice, iar pentru muzica originală din filmul „Philadelphia” (1993), cu Tom Hanks şi Denzel Washington în rolurile principale, a fost premiat cu Globul de Aur, Grammy şi Oscar.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.