Bruce Springsteen, 73 de ani, care se află în turneu mondial, a căzut, sâmbătă, după ce s-a împiedicat pe scenă, în timpul concertului de la Amsterdam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanii l-au văzut The Boss căzând pe spate, cu chitara încă în mână, înainte ca echipa sa să-l ajute.

Chitaristul său a intervenit pentru a-l ajuta cu instrumentul, în timp ce doi membri din staff l-au ridicat. Din fericire, căderea nu l-a afectat. 

Artistul a zâmbit, înainte de a se adresa publicului. „Noapte bună, tuturor!”, a răcnit în microfon şi a început un alt cântec. 

Bruce Springsteen a călătorit prin toată lumea pentru cel mai recent turneu al său, Springsteen and E Street Band 2023 Tour.

Turneul său constă în 37 de spectacole în 32 de oraşe. Următoarele sale opriri vor fi în Landgraaf, Olanda, Zurich şi Birmingham.

Turneul va ajunge în Statele Unite în august, iar spectacolul final va fi pe 10 decembrie la Chase Center din San Francisco.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.