Bruce Springsteen a amânat două concerte la Philadelphia, din cauză că s-a îmbolnăvit. Un anunţ de pe pagina sa X/Twitter a precizat că show-urile de miercuri şi vineri seara vor fi reprogramate, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din cauza faptului că Bruce Springsteen s-a îmbolnăvit, concertele sale cu E Street Band la Citizens Bank Park din Philadelphia, pe 16 şi 18 august, au fost amânate”, se arată pe contul de socializare. „Lucrăm la reprogramarea datelor, aşa că vă rugăm să vă păstraţi biletele, deoarece acestea vor fi valabile pentru spectacolele reprogramate”.

Springsteen are timp să se recupereze înainte ca următoarele date din turneu să fie afectate. Următoarele concerte programate pentru trupă sunt peste o săptămână - 24 şi 26 august, în Foxborough, Mass.

Este a treia oară în acest an când boala a fost invocată pentru o amânare sau o anulare, deşi nu este clar dacă Springsteen s-a îmbolnăvit de fiecare dată. În martie, trei concerte - în Albany, Columbus şi Uncasville, CT - au fost amânate şi reprogramate pentru septembrie, „din cauza bolii”, fără alte precizări.

În aprilie, Springsteen şi soţia sa, Patti Scialfa, au fost nevoiţi să anuleze o apariţie atunci când amândoi au fost diagnosticaţi cu covid, deşi acest lucru a avut loc în timpul unei perioade de pauză a turneului şi niciun concert propriu-zis nu a fost afectat. Amândoi au lipsit de la spectacolul inaugural de decernare a premiilor American Music Honors din New Jersey - o strângere de fonduri pentru Arhivele Springsteen şi Centrul pentru Muzică Americană de la Universitatea Monmouth - după ce au fost testaţi pozitiv. În schimb, au înregistrat un discurs de acceptare, declarând că se simt bine în ciuda diagnosticului, iar cei doi şi-au reluat activitatea fără incidente atunci când turneul a fost reluat două săptămâni mai târziu.

Câteva date din turneul 2023 au continuat fără unii membri ai E Street Band. Steven Van Zandt şi Nils Lofgren au lipsit de la un singur spectacol, iar Soozie Tyrell şi Jake Clemons au lipsit de la două spectacole fiecare în primele săptămâni ale turneului, care a început la 1 februarie.

Springsteen şi E Street Band au un itinerar destul de plin pentru restul anului, cu excepţia lunii octombrie. Turneul din 2023 se orientează spre coasta de est până la sfârşitul lunii septembrie, apoi se reia în Canada după pauză pentru luna noiembrie. În cele din urmă ajunge în sud-vest pentru un turneu de încheiere în Statele Unite în prima jumătate a lunii decembrie, care se încheie cu spectacole în San Francisco pe 10 şi 12 decembrie.


 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.