Starul american Bruce Springsteen a semnat scutirea de la şcoală a unui băiat în vârstă de nouă ani, care a asistat la concertul lui din Los Angeles de peste trei ore şi jumătate, pentru ca acesta să nu aibă probleme la şcoală, dacă a doua zi va întârzia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Xabi Glovsky a aşteptat concertul lui Bruce Springsteen din Los Angeles de la Sports Arena la începutul săptămânii, prezentându-se în faţa scenei cu un afiş pe care scria „Bruce, o să întârzii la şcoală mâine. Te rog, semnează-mi scutirea”, anunţă site-ul nme.com.

După spectacol, Springsteen i-a semnat băiatului un bilet: “Xabi a fost la concert la o rundă de rock’n’roll. Vă rog să îl iertaţi dacă întârzie”.

Tatăl băiatului, Scott Glovsky, a explicat pentru site-ul Backstreet: “Bruce a stat de vorbă cu Xabi pe o canapea, l-a întrebat care e numele profesoarei şi cum se scrie pe litere numele său. A scos o foaie de hârtie şi a scris scutirea. Bruce a fost foarte amabil şi generos”.

Bruce Frederick Joseph Springsteen, poreclit "The Boss", este un cântăreţ american, compozitor şi interpret care înregistrează cu E Street Band.

S-a născut la 23 septembrie 1949, în Long Branch, New Jersey. A compus coloanele sonore pentru diverse producţii cinematografice, iar pentru muzica originală a filmului „Philadelphia” din 1993, cu Tom Hanks şi Denzel Washington în rolurile principale, a fost premiat cu Globul de Aur, cu Grammy şi cu Oscar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.