Bruce Springsteen şi The E Street Band au oferit "cel mai mare spectacol de pe pământ" (Billboard) în Europa vara trecută şi vor reveni pe continent în 2024, cu o serie de 22 de concerte pe stadioane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bruce Springsteen tocmai a anunţat 22 de noi date în Europa pentru 2024, inclusiv un concert la Orange Velodrome din Marsilia, la 25 mai. Biletele pentru acest concert din Franţa vor fi puse în vânzare la 7 noiembrie, la ora 10.00.

Aceste 22 de date suplimentare vin şi ca o veste liniştitoare în ceea ce priveşte starea de sănătate a cântăreţei de 74 de ani. La sfârşitul lunii septembrie, Bruce Springsteen a anunţat amânarea tuturor concertelor sale programate până la sfârşitul anului 2023, din cauza unui ulcer la stomac. Acestea urmau să îl ducă prin Statele Unite şi Canada.

Noile date încep la Cardiff, în Ţara Galilor, la 5 mai. După Irlanda, Anglia, Italia, Spania şi Belgia, acestea se vor încheia la Londra, pe 25 iulie. Fiecare concert va avea o dată specifică de punere în vânzare a biletelor, toate acestea fiind specificate în anunţ.

Aceasta este o prelungire a Springsteen and The E Street Band 2023 Tour, care îl reuneşte pe cântăreţul american cu trupa rock cu care colaborează din 1972. Turneul, care a început în februarie anul trecut, a avut loc în Statele Unite şi în Europa (cu două concerte la Paris la Défense Arena, pe 13 şi 15 mai).

Aceste 22 de date suplimentare vin şi ca o veste liniştitoare în ceea ce priveşte starea de sănătate a cântăreţului în vârstă de 74 de ani. La sfârşitul lunii septembrie, Bruce Springsteen a anunţat amânarea tuturor concertelor sale programate până la sfârşitul anului 2023, din cauza unui ulcer la stomac. Acestea urmau să îl ducă prin Statele Unite şi Canada.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.