Bruce Dern, dublu nominalizat la Oscar, îl înlocuieşte pe Burt Reynolds, care a murit la începutul lunii septembrie, în „Once Upon a Time in Hollywood” al lui Quentin Tarantino, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dern, în vârstă de 82 de ani, va interpreta rolul George Spahn, proprietarul fermei în care Charles Manson şi adepţii lui au trăit în anii 1960.

Filmul este scris şi regizat de Quentin Tarantino şi îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt.

Acţiunea filmului scris şi regizat de Quentin Tarantino are loc la finalul anilor 1960 şi este centrată pe un actor al cărui succes e de domeniul trecutului (DiCaprio), care joacă într-un serial western, şi dublura lui (Pitt). Coincidenţa face ca personajul lui DiCaprio, Rick Dalton, să fie vecin cu cel interpretat de Margot Robbie - Sharon Tate - starletă şi soţia lui Roman Polanski ucisă de secta lui Charles Manson.

Burt Reynolds a murit pe 6 septembrie, la vârsta de 82 de ani, înainte de a începe filmările la cel de-al nouălea lungmetraj al lui Tarantino.

„Once Upon a Time in Hollywood”, producţie Sony Pictures, va fi lansat pe 26 iulie 2019.

Bugetul filmul este estimat la 100 de milioane de dolari. Producători sunt David Heyman, Shannon McIntosh şi Quentin Tarantino, iar producător executiv este Georgia Kacandes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.