Britney Spears, a cărei tutelă a fost ridicată în noiembrie 2021, a lansat vineri "Hold Me Closer", un remix după melodia "Tiny Dancer" a lui Elton John.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ea a cântat formidabil de bine", a explicat Elton John pentru The Guardian. "Toată lumea spunea că nu mai poate cânta. A fost atât de minunată atunci când şi-a început cariera. Ştiam că poate să mai cânte. Sunt fericit cu ce a reuşit să facă". 

Elton John a mărturisit de asemenea că înţelege prin ce a trecut cântăreaţa de când viaţa ei a fost extrem de mediatizată: "Este dificil când eşti tânăr. Britney a fost devastată. Şi eu am fost când am ieşit de la reabilitare. Cunosc foarte bine senzaţia şi este oribilă". 

Britney Spears nu a mai lansat niciun cântec de la ultimul ei album de studio, "Glory", în 2016. De atunci, ea s-a mulţumit să lanseze trei melodii de pe acest disc în 2020.

Elton John realizează adesea remixuri în duet ale melodiilor sale de succes. Anul trecut a înregistrat cu Dua Lipa "Cold Heart", un remix după "Rocket Man" şi "Sacrifice" cu care a ajuns în fruntea topurilor din Marea Britanie şi SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.