Cântăreaţa Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a distribuit recent, pe Instagram, fotografii în care apare doar în pantaloni scurţi din denim. Joi, ea a revenit cu un videoclip în aceeaşi ipostază.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În videoclipul foarte scurt, Spears stă în umbra unui copac în timp ce îşi acoperă bustul cu mâinile. Artista a însoţit postarea cu trei emoticoane cu buze roşii, scrie FoxNews. 

"Este emblematică, ştii?", a scris un fan în comentarii. "Regina", a scris un altul. Un alt admirator a scris: "Te iubesc, regină". Mulţi alţii au trimis emoticoane cu inimi şi flăcări. 

Ea a publicat imagini topless prima dată pe 23 iulie. 

Postările au fost făcute pe fondul luptei artistei privind tutela abuzivă. 

Recent, Britney Spears a angajat un nou avocat care a depus luni o solicitare de înlăturare a tatălui ei, Jamie Spears, din rolul de tutore şi o nouă mărturie potrivit căreia echipa medicală a cântăreţei recomandă acest lucru pentru bunăstarea ei emoţională. 

Mathew Rosengart, fost procuror federal, angajat în echipa lui Britney Spears pe 14 iulie, a declarat Curţii că a intenţionat să depună solicitarea după ce a fost aprobat să preia cazul ei. James “Jamie” Spears a fost acuzat de fiica lui la tribunat că a făcut abuz de putere şi că i-a distrus viaţa prin tutelă.

Solicitaările de înlăturare a lui Jamie Spears şi de înlocuire a lui cu Rubin sunt programate să fie analizate pe 29 septembrie, când judecătoarea Brenda Penny este aşteptat să soluţioneze o cerere pentru costuri suplimentare de asigurări făcută de co-tutorele Montgomery.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.