Interpreta şi compozitoarea britanică Joss Stone a cântat în Coreea de Nord, într-un local din Phenian, ca parte din turneul ei în care încearcă să susţină concerte în fiecare ţară din lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru această oprire, a scris ea pe Instagram, a învăţat un cântec tradiţional în coreeană, „Arirang”, inclus în lista Unesco de Coreea de Nord şi Sud.

Artista din Devon a fost fotografiată cântând în barul din capitala nord-coreeană şi plimbându-se prin mai multe locuri din oraş.

Cântăreaţa a spus că Simon Cockerell, care coordonează călătorii în ţara asiatică, a ajutat-o să ajungă în Coreea de Nord.

La Phenian, Stone s-a întâlnit cu ambasadorul britanic, Colin Crooks, care a publicat o fotografie cu ea pe Twitter.

Britanicilor nu le este interzis să călătorească în Coreea de Nord, aşa cum le este americanilor, însă Ministerul britanic de Externe sfătuieşte cetăţenii să evite, scrie BBC.

În „Total World Tour”, Joss Stone a cântat în peste 175 de ţări, până în prezent, inclusiv în Siria şi Irak.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.