Trupa alternative rock Bring Me the Horizon îşi reia turneul, din care face parte şi recitalul de la Electric Castle, după ce solistul Oliver Sykes a anunţat că vocea i-a revenit complet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La începutul acestei săptămâni, Bring Me the Horizon a anunţat noi date de turneu, după ce în februarie a fost nevoită să anuleze două concerte din Statele Unite.

Sykes şi-a revenit după o ruptură suferită la nivelul corzilor vocale. „Tocmai am fost la medic, vocea mea este recuperată complet. Ne vedem curând”, a scris el pe Twitter.

Trupa a anunţat 11 concerte pentru luna mai, acestea urmând să fie primele de după problemele medicale cu care s-a confruntat solistul.

Trupa britanică înfiinţată în 2004 urmează să fie unul dintre headlinerii festivalului Electric Castle 2019. Cu o discografie ce cuprinde şase titluri, BMTH va prezenta în România cel mai nou material discografic, care a fost lansat în ianuarie 2019, „Amo”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.