Cântăreaţa Marilia Mendonça, în vârstă de 26 de ani, una dintre cele mai iubite în Brazilia, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident aviatic, alături de producătorul ei, unchiul şi doi piloţi ai aparatului. Numeroase personalităţi, între care Neymar, i-au adus omagii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stea a „sertanejo”, un gen muzical apropiat de „country” şi foarte popular în Brazilia, cântăreaţa în vârstă de 26 de ani a murit după ce avionul privat în care se afla s-a prăbuşit în statul Minas Gerais. 

Producătorul cântăreţei, unchiul ei precum şi doi piloţi ai avionului au murit, a indicat agentul artistei. 

Potrivit Poliţiei, cauza probabilă a accidentului a fost coliziunea cu o antenă. 

Numeroase personalităţi braziliene au reacţionat după moartea cântăreţei, care şi-a început cariera în 2014 şi a fost una dintre primele femei care s-a impus în „seranejo”, un gen tradiţional dominat de bărbaţi. 

„Refuz să cred, refuz”, a scris pe Twitter Neymar. „Plâng. Nu reuşesc să cred”, a scris muzicianul Caetano Veloso. 

Preşedintele Jair Bolsonaro a făcut elogiul „uneia dintre cele mai mari artistei a generaţiei sale”. 

Chiar înainte de accident, ea a publicat pe reţelele de socializare un videoclip în care se pregătea să se îmbarce în avion, anunţând „un weekend de spectacole”. 

Extrem de populară în Brazilia, Marilia Mendonça avea 39 de milioane de urmăritori pe Instagram şi 22 de milioane pe canalul de ei de YouTube.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.