Un brad cu o înălţime de aproximativ 20 de metri a fost instalat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, unde va avea loc Târgul de Crăciun. Arborele a fost donat de o familie din oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunţat, miercuri, într-o postare pe Facebook, că bradul de Crăciun a fost adus în locul său tradiţional din oraş pentru perioada sărbătorilor de iarnă, Piaţa Unirii.

”Bradul are o înălţime de aproximativ 20 m şi a fost donat de către o familie din Cluj-Napoca, de pe strada Bisericii Ortodoxe. Acum se instalează luminiţele de sărbători şi continuă pregătirile pentru târgurile de Crăciun”, a explicat el.

Boc a menţionat că, în acest an, la Cluj-Napoca se organizează în spaţiul public două târguri pentru perioada sărbătorilor de iarnă: Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii, care va fi deschis între 24 noiembrie şi 31 decembrie, şi Târgul de Iarnă, care va avea loc pe platoul din zona Sălii Sporturilor ”Horia Demian”, în perioada 1 decembrie - 15 februarie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.