"Doctor Strange în Multiversul Nebuniei", filmul fantastic cu Benedict Cumberbatch, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend în al doilea weekend de la premieră, cu încasări de 1.209.851 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Înimă de foc: Neînfricata/ Fireheart", cu Laurie Holden, Kenneth Branagh, Olivia Cooke, a debutat pe poziţia a doua în clasamentul de weekend, după ce a fost vizionat de 7.571 de spectatori. Filmul de animaţie a avut încasări de 140.285 de lei. 

Al doilea debut în top este "Focul viu/ Firestarter", o nouă adaptare a thrillerului clasic al lui Stephen King regizată de Keith Thomas, cu Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon în rolurile principale. Drama horror a fost văzută de 6.038 de spectatori şi a generat încasări de 140.154 de lei, potrivit cifrelor cinemagia.ro.  

Animaţia "Băieţii răi", cu actorii Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson, Awkwafina care şi-au împrumutat vocile personajelor, a coborât trei locuri, până pe patru, în al cincilea weekend de la debut. Producţia a avut încasări de 123.791 de lei. 

Thrillerul "Vikingul/ The Northman", regizat de Robert Egers, cu Alexander Skarsgård în rol principal, a coborât două locuri, până pe cinci, în al treilea weekend de la lansare, fiind urmărit de 4.890 de spectatori. Filmul a avut venituri de 122.883 de lei. 

Este urmat în clasamentul românesc de "Sonic the Hedgehog 2" care a coborât patru locuri, până pe şase, în al şaptelea weekend de la debut. Lungmetrajul de familie a avut încasări de 104.032 de lei. 

Al treilea debut în top este "Downton Abbey: O nouă eră", pe locul şapte. Regizat de Simon Curtis, cu Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter în rolurile principale, filmul a fost vizionat în săli de 3.522 de spectatori şi a încasat 83.506 de lei. 

Animaţia "Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului" a coborât cinci locuri, până pe opt, în al patrulea weekend de la lansare, după ce a fost văzut de 4.218 de spectatori şi a acumulat venituri de 77.879 de lei. 

Filmul de animaţie "Roşu aprins" a coborât opt locuri, până pe nouă în clasament, după zece weekenduri de la premieră, cu încasări de 53.703 lei. 

Comedia de acţiune "Oraşul pierdut" încheie clasamentul, pe zece, după opt weekenduri de la lansare. Filmul cu Sandra Bullock, Daniel Radcliffe, Brad Pitt, Channing Tatum a avut venituri de 41.183 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.