Comedia „Klaus & Barroso” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1.229.859 de lei, conform cifrelor publicate de Cinemagia. Lungmetrajul produs de Bold Film Studio şi distribuit de Forum Film a depăşit rezultatele înregistrate anul trecut, în aceeaşi perioadă, de filmul „Taximetrişti”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul scris de Grupa B (Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Bogdan Theodor Olteanu) a avut premiera în 16 ianuarie în cinematografele din România şi rulează din 18 noiembrie în Republica Moldova.

„Suntem bucuroşi să ne continuăm colaborarea cu Bold Film Studio şi cu echipa creativă din spatele Taximetrişti, iar rezultatele din acest week-end şi feedback-ul spectatorilor arată că filmul comercial de calitate nu mai este doar un ideal în piaţa noastră, ci a devenit o realitate concretă”, spune Andreea Zidaru, Managing Director Forum Film România.

„Cu Klaus & Barroso, al doilea film produs in-house după Taximetrişti, ne-am propus să schimbăm registrul de comedie abordat şi să facem un film la fel de accesibil, dar mai pozitiv ca mesaj şi stare. Aşteptările noastre au fost însă depăşite de căldura şi încântarea cu care publicul din toate oraşele din ţară pe unde am călătorit şi spectatorii din Bucureşti au primit filmul nostru: au trăit şi simţit alături de personajele noastre, s-au distrat şi au plecat acasă cu zâmbetul pe buze. Ce altceva mai mult ne-am putea dori?”, a declarat producătorul Cristian Anastasiu, director executiv Bold Film Studio.

Din distribuţia „Klaus & Barroso” fac parte: Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Adrian Nicolae, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Şerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaş, Cătă Nicolau, Alex Mircioi. Directorul de imagine al filmului este Mihai Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor D. Popescu, scenografia şi costumele sunt semnate de Alexandra Panaite, iar muzica este compusă de Ana Băncescu.

Caravana „Klaus & Barroso” continuă cu proiecţiile în prezenţa echipei de la Craiova (23 ianuarie - Inspire VIP - Electroputere Mall), Ploieşti (24 ianuarie - Cinema City - Shopping City), Oradea (25 ianuarie - Palace Cinema - Lotus Center), Satu Mare (26 ianuarie - Cineplexx - Shopping City), de la ora 19:00.

Proiecţii în Bucureşti cu participarea echipei vor mai avea loc pe 27 ianuarie (Cineplexx Băneasa, 18:30), 28 ianuarie (17:40, Cinema City Mega Mall) şi 30 ianuarie (Cinema Elvire Popesco, 20:30).

Un barman (Klaus) şi un bodyguard (Barroso) încearcă să ţină sub control o petrecere a burlacilor, cu un mire timid, un naş guraliv, prieteni şi colegi de muncă, un şef de gaşcă, o dansatoare curajoasă, un vecin trăznit, surprinşi de o patroană furioasă şi deranjaţi de nişte musafiri nepoftiţi şi periculoşi. Dar iubirea îşi face loc în poveste în mai multe feluri şi ar putea salva o situaţie fără ieşire…

Filmul de acţiune „The Beekeeper: Răzbunare iminentă”, cu Jason Statham, a debutat pe locul doi în top, cu încasări de 1.128.060 de lei. 

„Tati part-time”, cu Alex Bogdan şi Eva Măruţă, a coborât pe trei, în al treilea weekend de la lansare. Filmul a generat venituri de 1.009.984 de lei şi a fost văzut în cinematografe de 36.210 de spectatori. 

Pe poziţia a patra, un alt debut, „Superpietonii Zurli”, regizat de Cătălin Dascălu şi Mirela Retegan, a strâns 561.588 de lei. 

Top cinci este completat de „Aquaman şi regatul pierdut” care a coborât două locuri, în al cincilea weekend de la debut. Filmul SF a strâns în săli 10.817 de spectatori şi 357.931 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.