„The Nun II” a ocupat primul loc în box office-ul nord-american, obţinând în acest weekend încasări de 32,6 milioane de dolari din 3.728 de locaţii. Această sumă a fost mai mult decât suficientă pentru a detrona „The Equalizer 3” de la Sony, care îl prezintă pe Washington în rolul unui misterios înger răzbunător, de pe primul loc pe care îl deţinea la sfârşitul săptămânii trecute, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„The Equalizer 3” a adunat peste 12,1 milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare iar încasările interne au ajuns la 61,9 milioane de dolari. La nivel global, continuarea filmului de acţiune a depăşit 100 de milioane de dolari, ajungând la 107,7 milioane de dolari.

Deşi impresionant, „The Nun II”, care este cel de-al nouălea capitol din seria „Conjuring”, aflată în curs de desfăşurare la Warner Bros. nu a putut să egaleze recordul stabilit de predecesorul său din 2018, „The Nun”, care a adunat în weekendul de debut 53,8 milioane de dolari. În film, Taissa Farmiga şi Bonnie Aarons revin în rolul surorii Irene şi, respectiv, al călugăriţei titulare, iar noii veniţi în franciză, Jonas Bloquet, Storm Reid şi Anna Popplewell, completează distribuţia. Michael Chaves, care a regizat „The Curse of La Llorona”" şi „The Conjuring: The Devil Made Me Do It”, a trecut în spatele camerei de filmat pentru acest film.

„My Big Fat Greek Wedding 3”, cealaltă lansare de weekend, s-a clasat pe locul al treilea, cu venituri de 10 milioane de dolari. Filmul a fost scris şi regizat de Nia Vardalos, care joacă, de asemenea, alături de John Corbett. Focus Features distribuie filmul în America de Nord, în timp ce Universal Pictures International se ocupă de teritoriile străine. Cel de-al treilea capitol al francizei urmăreşte excentrica familie Portokalos în timp ce călătoreşte în Grecia pentru o reuniune de familie.

„Jawan”, un thriller de acţiune indian în limba hindi, a ocupat locul al patrulea, generând venituri de 6,2 milioane de dolari. Filmul îl are în distribuţie pe starul de la Bollywood Shah Rukh Khan, care joacă un dublu rol de tată şi fiu. Filmul a fost regizat de Atlee.

„Barbie”, comedia Warner Bros. care a dominat box office-ul de vară, completează top cinci, cu încasări de 5,9 milioane de dolari. Totalul veniturilor la nivel intern a ajuns la 620,5 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.