Boo, supranumit „cel mai drăguţ câine din lume”, a murit la vârsta de 12 ani, au anunţat stăpânii lui pe contul de Facebook urmărit de peste 16 milioane de utilizatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câinele din rasa Pomeranian a devenit o senzaţie a internetului în urmă cu aproximativ zece ani, după ce stăpânii lui au început să publice fotografii cu el.

Boo avea un prieten, Buddy, care a murit anul trecut, iar stăpânii pomeranianului au afirmat că animalul a suferit din cauza pierderii tovarăşului său.

„La scurt timp după ce a murit Buddy, Boo a dat semne că are probleme cu inima. Credem că i-a fost frântă literalmente când Buddy ne-a părăsit. Familia noastră este devastată, dar ne consolăm gândindu-ne că nu mai suferă”, a fost mesajul lor.

Boo a fost numit în 2012 Official Pet Liaison al Virgin America şi avea un contract cu o editură, fotografii cu el apărând în cartea „Boo: The Life of the World's Cutest Dog”, publicată în 2011.

Câinii din rasa Pomeranian trăiesc, în medie, 12 - 16 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.