Fanii seriei Diablo vor putea descărca din 2 iunie cel mai nou din serie, Diablo Immortal, un joc dezvoltat în principal pentru platformele mobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţat încă de anul trecut, Diablo Immortal va fi disponibil în mod oficial din 2 iunie, când va putea fi descărcat pe Android, iOS şi, surprinzător, pe PC, unde va fi disponibil în versiune beta.

Noul joc este clasificat drept un MMORPG free-to-play. Asta înseamnă că va putea fi descărcat şi jucat gratuit, însă, pentru anumite elemente din joc se va plăti cu bani reali.

Plasat după evenimentele din Diablo II: Lord of Destruction, Diablo Immortal va oferi o „experienţă în continuă evoluţie” şi va aduce noi poveşti şi caractere.

Fiind un MMORPG (massively multiplayer online role-playing game), în care interacţiunea cu alţi jucători are un rol important, Diablo Immortal va putea fi jucat doar online.

Blizzard a anunţat recent şi un nou joc din universul World of Warcraft, numit Dragonflight, unde eroii vor descoperi şi explora Dragon Isles, zona ancestrală a dragonilor din Azeroth.

World of Warcraft: Dragonflight nu are o dată de lansare, Blizzard mergând pe vechiul principiu „când va fi gata”. Cert este că lansarea nu va avea loc anul acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.