Primele 5.000 de bilete de o zi de la festivalul Untold 2016, care costă 180 de lei, pot fi achiziţionate începând joi de pe site-ul eventim.ro. Preţul abonamentelor pentru cele patru zile de festival s-a modificat începând din 4 mai, ajungând la 375 lei (plus taxe), numărul lor fiind limitat la 5.000 de bucăţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Abonamentele VIP rămân la preţul de 600 de lei, plus taxe. Peste 45.000 de abonamente s-au epuizat deja pentru ediţia din 2016 a festivalului Untold. Preţul final al unui abonament va ajunge la 450 de lei, plus taxe, au anunţat organizatorii.

Organizatorii se aşteaptă ca la ediţia de anul acesta, programată între 4 şi 7 august, să participe aproximativ 300.000 de persoane.

Pe scenă vor urca peste 150 de artişti internaţionali de renume, printre care Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell, Tiesto, Chase and Status DJ Set, Clean Bandit, Dannic, DJ Martin Garrix, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, Faithless, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour sau Y'akoto.

Anul trecut, la prima ediţie a Untold, au concertat, printre alţii, Avicii, Armin van Buuren, David Guetta şi Dimitri Vegas & Like Mike. 

În total, au fost 88 de ore de show şi dans, la evenimentul care, speră organizatorii, va deveni o tradiţie printre iubitorii de muzică electronică din toată lumea.

Organizatorii Untold pun la dispoziţia tinerilor din întreaga lume până la 25.000 de locuri de cazare în campingul care va fi amenajat în Livada Palocsay. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.