Biletele la categoria Silver, în valoare de 99 de euro cu TVA, la conferinţa “Take your life to the next level”, care va fi susţinută de Dr. Oz pe 25 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, au fost epuizate, rămânând în vânzare bilete de la categoriile Bronze, Gold, Platinum şi VIP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La categoria Bronze, biletul costă 79 de euro cu TVA, la Gold, 118 euro cu TVA, la categoria Paltinum, 199 de euro cu TVA, iar la VIP, 398 de euro cu TVA. Biletele sunt puse în vânzare pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro şi pe site-ul oficial al evenimentului, droz.ro.

Cei care cumpără bilete la categoriile Gold, Platinum şi VIP vor participa şi la o sesiune de autografe pe care o va susţine Dr. Oz, iar persoanele cu bilete la categoriile Platinum şi VIP vor participa, în plus, la o şedinţă foto cu celebrul medic şi la Gala Excelenţei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, deţinătorii de bilete VIP vor lua prânzul cu Dr. Oz şi vor primi o carte scrisă de el.

Conferinţa va începe la ora 09.00 şi va fi găzduită de Dragoş Bucurenci, iar Dr. Oz va dezbate subiecte legate de sănătate şi stil de viaţă, precum: boli cardiovasculare, prevenţie, hidratare, detox, imunitate, hipertensiune, boli pulmonare, hepatita, diabet, cancer de col, cancer la sân şi anemii la copii. 

Evenimentul va include şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri, timp de o oră, în care cei prezenţi în sală îi vor adresa lui Dr. Oz o întrebare legată de o anumită problemă de sănătate. Dr. Oz va răspunde live la fiecare întrebare.

În aceeaşi zi, de la ora 19.00, Dr. Oz va acorda premii în cadrul unui eveniment dedicat exclusiv personalităţilor importante din lumea medicală din România, denumit ”Gala pentru excelenţă în sănătate”.

Conferinţa susţinută de Dr. OZ la Bucureşti este organizată de A&A Exclamation Point, Diamond Experience şi Claar Solutions, în parteneriat cu Mobilpay, Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche şi Khastalia.

Mehmet Cengiz Oz s-a născut pe 11 iunie 1960 în oraşul Cleveland din statul american Ohio, iar la vârsta de şapte ani s-a hotărât să devină medic, fiind inspirat de tatăl său, care era chirurg al Centrului Medical Wilmington.

După ce a absolvit la Universitatea Harvard, Oz a obţinut un MBA (Master of Business Administration) în cadrul Şcolii Wharton şi un MD (Medicinae Baccalaureus) la Universitatea din Pennsylvania, Şcoală de Medicină, după care a devenit unul dintre cei mai buni specialişti în transplantul de inimă.

În anul 1994, Oz a înfiinţat Institutul de Cardiologie şi Medicină Complementară a Spitalului Presbitarian din New York, pe care îl conduce. El este, de asemenea, vice-preşedinte şi profesor la catedra de Chirurgie a Universităţii Columbia.

În anul 1998, împreună cu soţia sa, Lisa Lemole, a scris şi publicat cartea ”Healing from the Heart: A leading Surgeon Combines Eastern and Weastern Traditions to Create the Medicine of the Future”.

De asemenea, Oz a scris seria de cărţi ”YOU”, care au devenit bestseller în Statele Unite. Din această serie, au apărut în România, la editura Curtea Veche Publishing: ”TU. Ghid de funcţionare. Cunoaşte-ţi corpul pentru a rămâne tânăr şi sănătos”, ”TU. La regim. Ghid de funcţionare pentru o talie de invidiat”, ”TU. Ghid de funcţionare. Ediţia a III-a, revăzută şi adăugită. Cunoaşte-ţi corpul, pentru a rămâne tânăr şi sănătos”, ”Tu. Să fii frumos! Ghid de funcţionare pentru frumuseţe interioară şi exterioară” şi ”TU, rămâi tânăr! Ghid de funcţionare pentru o viaţă de calitate”.

Prima lui emisiune de televiziune, denumită ”Second Opinion with Dr. Oz”, pe care a creat-o împreună cu soţia sa, în anul 2003, a durat doar un sezon, însă i-a avut printre invitaţi pe Charlie Sheen, Patti LaBelle, Quincy Jones şi Oprah Winfrey. Oprah l-a chemat frecvent în cadrul seriei de emisiuni televizate, ”The Oprah Winfrey Show”, şi în cadrul seriei de emisiuni la radio, ”Oprah & Friends”.

În anul 2009, în urma succesului înregistrat la emisiunile lui Oprah, Oz s-a oferit să fie co-producătorul unei serii de emisiuni televizate, ”The Dr. Oz Show”. Emisiunea i-a adus medicului trei premii Emmy consecutive şi se bucură şi în prezent de o audienţă uriaşă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.