„Ticket to Paradise/ Bilet pentru paradis”, cu Julia Roberts şi George Clooney în rolurile principale, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 871.925 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câştigătorii premiului Oscar George Clooney şi Julia Roberts se reunesc pe marele ecran în rolul unor foşti soţi care se află într-o misiune comună de a o împiedica pe fiica lor îndrăgostită să facă aceeaşi greşeală pe care au făcut-o şi ei cândva.

Filmul a fost văzut în cinematografe de 35.300 de spectatori. 

„Trenul asasinilor/ Bullet Train”, cu Brad Pitt, în regia lui David Leitch, a coborât pe poziţia a doua a clasamentului, în al şaptelea weekend de la debut, generând venituri de 281.145 de lei. 

Animaţia „Elfii cofetari/ The Elfkins” a urcat două locuri, până pe trei, în al patrulea weekend de la premieră. Filmul a fost văzut de 10.722 de spectatori în sălile de cinema şi a adunat 195.191 de lei. 

„Acolo unde cântă racii” a coborât trei locuri, până pe patru, în al cincilea weekend de la lansare, după ce a fost văzut de 5.943 de spectatori şi a strâns 143.214 de lei. 

„Gaşca animăluţelor DC” a urcat de asemenea în top, până pe cinci, şi a generat venituri de 143.153 de lei. 

În coborâre sunt „Invitaţie în Iad” şi „După ce am găsit fericirea”, iar în urcare „Animăluţe furioase: Legenda lui Hank” şi „Top Gun: Maverick”. 

Drama horror „Men” de Alex Garland, cu Jessie Buckley în rol principal, a ajuns pe locul zece în al doilea weekend de la premieră, cu încasări de 85.278 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.