Cântăreaţa americană Beyonce s-a asociat cu câteva asociaţii de caritate, cu care va colabora în următorul ei turneu mondial, intitulat ”Formation World Tour”, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turneul mondial al artistei americane va debuta pe 27 aprilie, cu un concert în Miami, iar fanii care vor asista la show-urile următoare, programate în oraşele Pasadena, Houston şi Detroit, vor avea ocazia de a partticipa la ample acţiuni de strângere de fonduri, în beneficiul unor organizaţii de caritate locale.

În cadrul iniţiativei sale de caritate BeyGood, cântăreaţa Beyonce s-a asociat cu trei organizaţii filantropice, pentru a le dona toate încasările pe care le va obţine în urma acelor concerte.

Concertul din Pasadena, ce va avea loc în mai, va avea loc în beneficiul Urban Education Institute, aflat în Compton, care organizează cursuri de artă şi muzică pentru tinerii defavorizaţi.

Show-ul din Houston va fi dedicat organizaţiei Bread of Life, o asociaţie filantropică al cărei obiectiv vizează eradicarea foametei. 

Pe parcursul secţiunii nord-americane a turneului mondial al cântăreţei Beyonce, fanii acesteia vor avea ocazia de a face donaţii pentru United Way Worldwide, o organizaţie care ajută comunitatea din oraşul Flint din statul Michigan, grav afectat de o criză a apei potabile. Beyonce îşi va încheia turneul nord-american cu un show, pe 14 iunie, în oraşul Detroit, aflat în apropiere. 

În plus, Chime for Change, campania pe care Beyonce a înfiinţat-o cu actriţa Salma Hayek, prin intermediul proiectului Global Citizen, va fi prezentă în toate show-urile artistei americane, care vor avea loc şi în alte metropole, precum New York, Philadelphia, Nashville şi Chicago. 

Înainte de acest turneu, Beyonce va prezenta în premieră, pe HBO, pe 23 aprilie, un proiect misterios. Beyonce a publicat weekendul trecut pe reţeaua de socializare Instagram un scurt videoclip intitulat ”Lemonade”, considerat un trailer al acelui proiect. Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, artista americană urmează să lanseze un film documentar, asemănător proiectului ei ”Life is But a Dream”, lansat în 2014.

Cântăreaţa americană este renumită şi pentru lansările-surpriză ale unora dintre cântecele şi albumele sale şi adoră să combine muzica cu imagini. De altfel, celebra cântăreaţă şi-a lansat cel mai recent album, ”Beyonce”, în decembrie 2013, fără niciun anunţ oficial, însoţind lansarea discului de câteva videoclipuri scurte. 

Potrivit presei internaţionale, noul album al cântăreţei - al cincilea din cariera acesteia - este un disc extrem de personal, cu versuri inspirate din experienţa ei de mamă şi de soţie. 

Beyonce s-a căsătorit cu rapperul Jay Z pe 4 aprilie 2008. Cei doi muzicieni au împreună o fiică, Blue Ivy, născută pe 7 ianuarie 2012.

Beyonce Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este o cântăreaţă americană de pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, artista americană s-a lansat într-o carieră solo de mare succes, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 20 de premii Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.