Beyonce a publicat weekendul trecut pe reţeaua de socializare Instagram un scurt videoclip intitulat ”Lemonade”, prezentat ca ”o avanpremieră mondială” a unui proiect ce va fi difuzat de postul de televiziune HBO pe 23 aprilie, informează 20minutes.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei internaţionale, acel videoclip misterios ar putea să confirme zvonurile lansate în luna februarie de un site al admiratorilor artistei, The BeyHive, potrivit cărora Beyonce ar urma să lanseze un ”film-album”.

Cântăreaţa americană este renumită şi pentru lansările-surpriză ale unora dintre cântecele şi albumele sale şi adoră să combine muzica cu imagini. De altfel, celebra cântăreaţă şi-a lansat cel mai recent album, ”Beyonce”, în decembrie 2013, fără niciun anunţ oficial, însoţind lansarea discului de câteva videoclipuri scurte.

Potrivit presei internaţionale, noul album al cântăreţei - al cincilea din cariera acesteia - este un disc extrem de personal, cu versuri inspirate din experienţa ei de mamă şi de soţie.

Beyonce s-a căsătorit cu rapperul Jay Z pe 4 aprilie 2008. Cei doi muzicieni au împreună o fiică, Blue Ivy, născută pe 7 ianuarie 2012.

Beyonce Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este o cântăreaţă americană de pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, artista americană s-a lansat într-o carieră solo de mare succes, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 20 de premii Grammy.

viewscnt

Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.