Beyoncé a prezentat o melodie inedită intitulată „My House”, pentru a însoţi promovarea filmului său „Renaissance: a Film by Beyoncé” care va ajunge vineri în cinematografele din întreaga lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un omagiu adus oraşului ei natal Houston, Texas, melodia a fost folosită în genericul de final al filmului „Renaissance”. Acesta este primul single al lui Beyoncé de la lansarea albumului „Renaissance”, în 2022.

Înainte ca „Renaissance” să ajungă în cinematografe, Beyoncé şi-a prezentat filmul în cadrul a două avanpremiere, una la Los Angeles şi una la Londra, la care şi-a făcut apariţia cântăreaţa Taylor Swift.

În parte documentar, în parte film de concert, „Renaissance: A Film by Beyoncé” priveşte retrospectiv turneul mondial care s-a încheiat în octombrie cu 56 de concerte.

Cu 580 de milioane de dolari strânşi, „Renaissance World Tour” a devenit turneul cu cele mai mari încasări din istorie al unei artiste (eclipsând „Sticky & Sweet Tour” al Madonnei).

Între spectacolele de pe scenă şi concertele din culise, filmul „Renaissance” oferă, de asemenea, o fereastră către viaţa privată a vedetei pop, care apare alături de mama ei, Tina Knowles, de soţul ei, Jay-Z, şi de fiica ei, Blue Ivy, în timpul unei vacanţe în familie pe Coasta de Azur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.