Cântăreaţa Beyoncé a dezvăluit, vineri, cântecul "Black Parade", la puţin timp după ce a anunţat un proiect care va susţine lideri de culoare din 160 de companii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta a ales pentru lansare data de 19 iunie, cunoscută drept "Juneteeth", care marchează sfârşitul sclaviei în Statele Unite. 

"Weekend fericit de Juneteenth! Sper că vom continua să ne bucurăm împreună şi să ne sărbătorim unii pe alţii, chiar în mijlocul adversităţii. Vă rog să continuaţi să vă amintiţi de frumuseţea, de forţa şi puterea noastră", a scris Beyoncé pe Instagram, unde poate fi ascultat noul cântec. 

"Black Parade vă este dedicat. A fi de culoare este activismul vostru. Bucuria de a fi de culoare este dreptul vostru", a mai spus artista. 

Alături de Rihanna şi Lady Gaga, Beyoncé a denunţat brutalitatea poliţiştilor ca urmare a morţii lui George Floyd, un afro-american asfixiat  în timpul unei arestări în Minnesota la 25 mai. 

Câteva zile mai târziu, Beyoncé a făcut elogiul mişcării Black Lives Matter în timpul unei ceremonii virtuale pe YouTube numită "Dear Class of 2020" dedicată absolvenţilor din lumea întreagă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.