Bernie Sanders, senator de Vermont, este protagonistul celor mai răspândite meme-uri post-inaugurare, după ce a fost fotografiat la ceremonia de miercuri stând pe un scaun, picior peste picior, purtând mască şi o pereche de mănuşi croşetate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi seară, el a vorbit despre meme-uri cu Seth Meyers.

„Stăteam acolo încercând să mă încălzesc, să fiu atent la ce se întâmpla”, a spus Sanders, joi, în timpul emisiunii „Late Night With Seth Meyers”.

Gazda emisiunii a continuat să îi arate un meme în care senatorul apare alături de protagonistele din „Sex and the City”. El a râs, recunoscând că le-a urmărit.

Cât priveşte mănuşile croşetate pe care le-a purtat, Sanders a explicat că femeia care le-a făcut este o profesoară, impresionată de atenţia primită de acestea. „Ce a fost chiar drăguţ, Seth, a fost că femeia care a făcut mănuşile... este o profesoară şi o persoană foarte, foarte drăguţă... a fost cumva copleşită de genul de atenţie arătat mănuşilor ei”.

În fotografii, Sanders poate fi văzut ţinând un plic, fapt ce a reprezentat un alt element de amuzament online. Când Meyers l-a întrebat ce se afla în plic, el a spus: „Aş vrea să îţi spun, dar e strict secret”.

Ipostaza în care a fost surprins Bernie Sanders la ceremonie a fost folosită în nenumărate moduri, el apare inclusiv stând alături de personajul Forrest Gump (interpretat de Tom Hanks în filmul omonim), de Morgan Freeman şi Tim Robbins, în „Shawshank Redemption”, şi de distribuţia „Grey's Anatomy”.

Staruri ca Mark Hamill, Reese Witherspoon, Kerry Washington, Susan Kelechi Watson, Kate Walsh, dar şi pagina „Schitt's Creek” au distribuit meme-urile.

Fotografia cu Bernie Sanders a fost realizată de Brendan Smialowski pentru AFP.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.