Actorul Ben Stiller va regiza filmul „The Champions”, adaptare a serialului de spionaj omonim din anii 1960, în care va juca alături de Cate Blanchett.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cate Blanchett va fi producător prin compania sa, Dirty Films, la fel şi Stiller, prin Red Hour Productions. Lungmetrajul va fi produs şi de ITV Studios America şi New Republic Pictures.

Filmul „The Champions”, omagiu adus serialului lui Dennis Spooner, urmăreşte trei agenţi ai Naţiunilor Unite al căror avion se prăbuşeşte în Himalaya. Salvaţi de o civilizaţie avansată care trăieşte în secret în Tibet, ei primesc abilităţi intelectuale şi fizice amplificate. Când agenţii revin în lumea de afară, ei le folosesc pentru a deveni apărători ai legii, ordinii şi dreptăţii.

„«Champions» este o nestemată de mult uitată care va încânta o nouă generaţie în acelaşi mod ciudat şi extraordinar cum a făcut-o serialul în cazul nostru. Aşteptam să lucrez cu Ben de ceva vreme - regizorul şi actorul. Este unul dintre cei mai implicaţi şi versatili regizori de azi. Oricine care poate face şi «Zoolander» şi «Escape at Dannemora» este o forţă creatoare de luat în seamă”, a transmis Blanchett.

Stiller a adăugat: „Sunt un mare fan al lui Cate de multă vreme”.

Serialul cu 30 de episoade a fost difuzat în Marea Britanie pe ITV, iar în Statele Unite, de NBC. Din distribuţie au făcut parte Stuart Damon, Alexandra Bastedo, William Gaunt şi Anthony Nicholls.

Blanchett se află în prezent în producţie cu „Tar”, regizat de Todd Field, şi a încheiat recent filmările pentru „Borderlands”, de Eli Roth. Ea va putea fi văzută în curând şi în „Nightmare Alley” al lui Guillermo del Toro şi în satira „Don’t Look Up” a lui Adam McKay.

Stiller lucrează cu Apple Plus pentru thrillerul „Severance”, serial pe care îl regizează şi în care joacă alături de Adam Scott şi Patricia Arquette. El urmează să regizeze şi „Bag man”, bazat pe podcastul lui Rachel Maddow, „London”, cu Oscar Isaac în rol principal, şi „High Desert” , cu Arquette.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.