Ben Affleck şi Matt Damon vor face din nou echipă pentru un film biografic despre Nike şi încercarea firmei de a semna un contract cu legenda baschetului Michael Jordan la mijlocul anilor '80.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit informaţiilor The Hollywood Reporter, Matt Damon îl va interpreta pe Sonny Vaccaro, directorul de marketing sportiv de la Nike care l-a curtat pe Michael Jordan pentru a încheia un parteneriat istoric. Ben Affleck va fi Phil Knight, miliardarul şi cofondatorul Nike.

Filmul nu are încă un titlu, dar va povesti cum au apărut de acum celebrii pantofi sport Air Jordan. Este prima dată când Ben Affleck îl îndrumă pe prietenul său Matt Damon la filmările uneia dintre creaţiile sale. 

Ben Affleck şi Matt Damon au lucrat adesea împreună, de-a lungul a 25 de ani. Colaborarea lor notabilă este scenariul filmului „Goog Will Hunting”, care le-a adus Oscarul pentru cel mai bun scenariu original în 1998. 

Cei doi actori au jucat „The Last Duel” de Ridley Scott în 2021. Ei au colaborat pentru mai mult de zece lungmetraje, ca producători şi scenarişti, şi au jucat împreună în filme ca „Dogma” şi „Silent Bob Strike Back”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.