Premiera mondială a thrillerului „Beckett”, regizat de italianul Ferdinando Cito Filomarino, cu John David Washington, Boyd Holbrook, Vicky Krieps şi Alicia Vikander în distribuţie, va deschide, pe 4 august, cea de-a 74-a ediţie a Festivalului de Film de la Locarno.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După lansarea în festival, filmul va fi disponibil pe Netflix începând din 13 august, scrie Variety.

„Beckett” reprezintă revenirea lui Cito Filomarino la festivalul elveţian, după ce, în 2010, el a participat în secţiunea Pardi di domani cu lungmetrajul „Diarchia”.

Noul film este produs de cineastul Luca Guadagnino. Cei doi au lucrat împreună pentru „Call Me By Your Name”, la care Filomarino a fost asistent de regie. 

Thrillerul „Beckett” urmăreşte un turist american într-o călătorie în Grecia, unde este forţat să fugă pentru a-l salva viaţa în urma unui accident rutier tragic care l-a atras într-o conspiraţie politică. Singura lui speranţă este să traverseze ţara şi să ajungă la ambasada americană înainte să fie prins.

Ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Locarno va avea loc, cu prezenţă fizică, între 4 şi 14 august, cu respectarea măsurilor impuse în contextul epidemiologic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.