Steven William Johnson, bateristul trupei Alabama Shakes, a fost arestat sub acuzaţia de abuz de minori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Johnson a fost arestat pe 24 martie, potrivit Associated Press, şi a fost acuzat că a „torturat şi abuzat intenţionat” şi că a lovit cu cruzime şi maltratat un minor.

El se află în prezent în custodia Limestone County Jail din Athens (Alabama), iar cauţiunea a fost stabilită la 21.500 de dolari. Audierea este programată să aibă loc pe 7 aprilie.

În martie 2020, Johnson a pledat vinovat pentru încălcarea unui ordin de restricţie solicitat de fosta lui soţie şi a primit o pedeapsă de 1 an de închisoare cu suspendare şi 24 de luni de eliberare condiţionată.

Alabama Shakes se află într-o pauză din 2018, după ce solista Brittany Howard a ales să se concentreze pe cariera solo. Trupa a fost înfiinţată în 2009 şi a lansat două albume, „Boys & Girls” şi „Sound & Color”. Grupul a primit 9 nominalizări la premiile Grammy şi 4 trofee.

Howard a lansat primul album solo, „Jaime”, în 2019, iar acesta a primit cinci selecţii la premiile Grammy 2021. Ea a câştigat un trofeu pentru cea mai bună piesa rock, „Stay High”. La gală, Howard a cântat împreună cu solistul Coldplay, Chris Martin, o variantă blues a piesei „You’ll Never Walk Alone”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.