Reginald "Fieldy" Arvizu, basist şi membru fondator al trupei Korn, a anunţat pe Facebook că va face o pauză în activitate pentru a-şi rezolva unele „obiceiuri proaste”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În mesaj, el a spus că i-a fost sugerat să îşi ia „ceva timp liber pentru a mă vindeca” şi că va respecta solicitarea.

„În ultimii 6 ani, m-am confruntat cu nişte probleme personale care, uneori, m-au făcut să revin la unele obiceiuri proaste ale mele şi au creat tensiuni cu oamenii din jurul meu”, a scris Fieldy fanilor. „Mi-a fost sugerat să îmi iau ceva timp liber pentru a mă vindeca. Voi respecta ce mi-a fost cerut şi o să îmi iau acea pauză. Din păcate, nu mă veţi vedea pe scenă cu trupa mea. Voi face eforturi pentru a-mi scoate din sistem obiceiurile proaste. Între timp, voi continua să creez, pentru a-mi păstra mintea şi sufletul bine”.

El le-a mulţumit fanilor pentru sprijin, răzbdare şi înţelegere şi le-a transmis colegilor de trupă - Jonathan Davis, James "Munky" Shaffer, Ray Luzier şi Brian "Head" Welch: „Vă iubesc şi nu vreau să aduc vreo tensiune sau energii negative în cerc”.

Câteva ore mai târziu, ei au răspuns tot pe Facebook: „Îl iubim şi îl sprijinim pe fratele nostru Fieldy. Sănătatea şi familia sunt mereu pe primul loc”.

Arvizu este membru fondator al trupei californiene de nu-metal şi a apărut pe fiecare album de la debutul Korn din 1993.

Korn, care a cântat la Bucureşti în 2015, are planificată pentru SUA o serie de concerte începând cu 16 iulie, dar şi apariţia la festivalul Hellfest din Franţa, în 2022. Nu este cunoscut cine îl va înlocui pe Fieldy pe scenă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.