Balthazar, Viţa de Vie, The Mono Jacks, byron, Luna Amară, dar şi alţi artişti vor cânta la Festivalul Living Rock care va avea loc în perioada 19 – 21 august pe plaja de la Tuzla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Organizatorii Living Rock au anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că singurul festival alternativ de muzică de la mare şi-a anunţat line-up-ul final.
 
“Spre deosebire de ediţiile anterioare, când cap de afiş au fost artiştii autohtoni, festivalul aduce anul acesta în line-up drept cap de afiş o trupă din străinătate. Renumita formaţie belgiană Balthazar revine în România, unde are deja o comunitate numeroasă de fani. Pe lângă ei, pe plaja Tuzla vor mai concerta byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, Viţa de Vie, Coma, Luna Amară, Piqued Jacks (Italia), Silent Strike, Luiza Zan & Gyárfás István, Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase, Amadeus, Dl. Goe, Oigăn + Doru, Toulouse Lautrec şi E.M.I.L”, se arată în comunicat. 
 
Organizatorii au mai anunţat că este permis campingul la faţa locului după achitarea în avans a biletului de camping, separat de abonamentul la festival (un bilet de camping pentru fiecare persoană).
 
De asemenea, ei au menţionat că există şi o parcare pentru rulote, unde doritorii vor putea avea acces prin plata unui bilet de parcare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.