"Avatar: The Way of Water/ Avatar: Calea apei", în regia lui James Cameron, cu Zoe Saldana, Kate Winslet, Sigourney Weaver, Sam Worthington în rolurile principale, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend, generând venituri de 6.305.847 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, „Avatar: Calea apei” începe să spună povestea familiei Sully (Jake, Neytiri şi copiii lor), necazurile care îi urmăresc, lucrurile pe care sunt dispuşi să le facă pentru a se proteja reciproc, bătăliile pe care le duc pentru a rămâne în viaţă şi tragediile pe care le îndură.

"Motanul încălţat: Ultima dorinţă", cu Antonio Banderas, Salma Hayek, Florence Pugh, Olivia Colman care au împrumutat vocea personajelor, a coborât pe locul doi în clasament, în al doilea weekend de la premieră, cu încasări de 417.437 de lei. Filmul a fost văzut în sălile de cinema de 18.898 de spectatori, potrivit datelor cinemagia.ro. 

Comedia de acţiune "Crăciun de coşmar" a coborât două locuri, până pe locul trei, în al treilea weekend de la debut, după ce a fost văzut în cinematografe de 8.297 de spectatori şi a avut încasări de 209.071 de lei. 

Drama "Omul lui Dumnezeu", regizată de Yelena Popovic, ce prezintă patimile Sfântului Nectarie din Eghina, s-a menţinut pe patru, în al treilea weekend de la premieră. Filmul a fost văzut de 5.630 de spectatori şi a generat venituri de 137.654 de lei. 

Filmul românesc "Teambuilding" şi animaţia "O lume ciudată" s-au menţinut pe locurile cinci, respectiv şase, în top. 

"Crăciunul ursuleţului Teddy", de Andrea Eckerbom, a urcat două locuri, până pe şapte în clasament, acumulând venituri de 58.065 de lei. 

"The Menu", cu Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult în rolurile principale, s-a menţinut pe locul opt, cu încasări de 53.738 de lei. 

Filmul "Cele trei dorinţe ale Cenuşăresei", despre o călătorie plină de emoţii, cu aventuri călare, arcaşi iscusiţi şi un bal la palatul regal, a debutat pe locul nouă. Producţia a fost văzută în primul weekend de 2.445 de spectatori şi a generat venituri de 52.949 de lei. 

"Pantera neagră: Wakanda pentru totdeauna" a coborât trei locuri în top, până pe zece, în al şselea weekend de la lansare, cu încasări de 37.366 de lei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.