„Will”, autobiografia actorului şi cântăreţului american Will Smith, urmează să apară în limba română simultan cu lansarea internaţională, în noiembrie 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul de la Hollywood a colaborat pentru realizarea acestui proiect cu Mark Manson, autorul bestseller-urilor internaţionale „Arta subtilă a nepăsării”, „Arta subtilă a disperării” şi „Arta subtilă a seducţiei”.

Colaborarea dintre cei doi a început în urmă cu trei ani, când Will Smith căuta un scriitor dispus să îl ajute să scrie un volum despre viaţa sa.

Manson a explicat: „Încă de la prima întâlnire, mi-am spus că voi participa la acest proiect doar dacă următoarele două lucruri ar fi adevărate: în primul rând, trebuie să-mi placă cu adevărat Will ca persoană - prima regulă Mark Manson Fight Club este să nu lucrezi niciodată cu nesuferiţi; în al doilea rând, trebuie să îşi dorească să scrie o carte din motive corecte”.

„Ne-am înteles din prima clipă. Will era sincer, amuzant şi fermecător. Îmi plăcea cu adevărat. Iar când a început să-mi povestească viaţa lui - lucruri pe care nu le-a mai împărtăşit niciodată în public - mi-a fost imediat clar: acesta este unul dintre cei mai rezistenţi oameni pe care i-am întâlnit vreodată. De la greutăţile şi traumele trăite în copilăria petrecută în West Philadelphia până la celebritatea şi pericolele de la Hollywood, nu a lăsat absolut nimic să-l oprească… Cartea este despre rezilienţă şi stăpânirea emoţiilor, iar lecţiile sunt poveştile adevărate extrase din viaţa sa”, a mai spus Mark Manson despre colaborarea cu Will Smith

Coperta cărţii a fost creată de artistul vizual Brandan „BMike” Odums din New Orleans. Coperta reprezintă o serie de portrete ale actorului la diferite vârste, suprapuse. Ideea a fost de a comunica vizual evoluţia sa, de la copilărie până la maturitate.

În România, cartea va fi publicată de Lifestyle Publishing, parte a grupului editorial TREI.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.