Atacul comis la finalul lunii ianuarie asupra actorului Jussie Smollett, cunoscut din serialul „Empire”, este posibil să fi fost o înscenare, potrivit unor surse care au declarat acest lucru pentru două publicaţii americane, iar poliţia din Chicago spune că nu a fost confirmat de detectivi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii au interogat joi două persoane despre care se crede că apar în imaginile captate de camerele de supraveghere. 

Rob Elgas de la ABC7 din Chicago a transmis, joi după-amiază, că „mai multe surse” au spus că Smollett şi doi bărbaţi au înscenat atacul, pentru că personajul său urma să fie scos din serial.

De altă parte, Brad Edwards, reporter la CBS Chicago, a citat o sursă care a afirmat că anchetatorii cred că cei doi martori care nu cooperează este posibil să fie parte din conspiraţie.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Chicago a publicat pe Twitter că sursele ABC7 sunt imprecise.

Pamela Sharp, purtătorul de cuvânt al lui Smollett, a spus că afrimaţiile sunt „zvonuri ridicole”.

Într-un comunicat, Fox a negat că personajul lui Smollett ar fi urmat să fie scos din serial.

Actorul afro-american în vârstă de 36 de ani, homosexual declarat, a spus poliţiştilor că pe 29 ianuarie, în jurul orei 02.00, a fost acostat pe stradă de doi bărbaţi care i-au adresat mai multe apelative homofobe şi rasiste, l-au lovit în faţă şi l-au stropit cu înălbitor, înainte de a-i pune o funie în jurul gâtului. Atacatorii au fugit apoi.

Pe 30 ianuarie, poliţia a difuzat imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.