Festivalul Internaţional de Filme de Scurt Metraj Arkadia ShortFest, a şasea ediţie, va avea loc între 13 şi 17 august la Unbar, lângă plaja Corbu (Constanţa), anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul de anul acesta cuprinde şase filme în competiţie, 11 scurtmetraje în selecţia oficială, dar şi producţii ale partenerilor festivalului, precum ÉCU (The European Independent Film Festival) sau Şcoala de Film de la Łódź. 

În deschidere va fi proiectat lungmetrajul "Jurnalul Familiei-escu", în regia lui Şerban Georgescu.

Juriul ediţiei de anul acesta este format din actriţa Iulia Verdeş, regizorul Şerban Georgescu şi actorul George Piştereanu, care vor oferi Trofeul Arkadia ShortFest 2019 celui mai bun film din competiţie.

Pe lângă filme din toate colţurile lumii, oaspeţii se vor putea bucura de alte evenimente conexe, precum expoziţia "Disfunctional Objects", de Laurian Popa, concertul Şuie Paparude din 16 august şi alte petreceri până în zor de zi.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate online de pe eventbook.ro sau la faţa locului. Festivalul pune la dispoziţie o zonă de campare gratuită, iar oaspeţii vor putea mânca preparate delicioase la Unbar.

Festivalul de film Arkadia ShortFest este organizat de Asociaţia Culturală Arkadia, în parteneriat cu Unbar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.