Filmările la o nouă producţie hollywoodiană cu Antonio Banderas început în curând la Salonic, potrivit greekcitytimes.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform guvernatorului Macedoniei Centrale Apostolos Tzitzikostas, este prima dată când Salonicul este locaţie pentru o producţie atât de mare care include o distribuţie de actori faimoşi, printre care Antonio Banderas. 

"Să nu fiţi surprinşi dacă în timp ce vă beţi cafeaua pe strada Nikis veţi vedea alături de voi un regizor celebru şi un star de la Hollywood", a spus guvernatorul. 

Bugetul producţiei este de 20 de milioane de euro. 

Producătorul filmului "Barracuda", Robert Van Norden, s-a întâlnit cu Tzitzikostas luni şi a anunţat că echipa filmului se va afla în zonă pentru cinci săptămâni, iar filmările vor dura 30 de zile. 

"Suntem norocoşi că am găsit multe lucruri pe care le căutam, mulţumită ajutorului echipei greceşti. Plănuim să începem filmările în două săptămâni şi suntem fericiţi să fim în Grecia", a spus Robert Van Norden.

"Barracuda" este un film cu gangsteri, despre un bărbat implicat în activităţi criminale care trebuie să înfrunte mafioţi pentru a salva o fetiţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.