Anthony Bourdain avea o avere de 1,2 milioane de dolari în momentul decesului său, luna trecută. Cea mai mare parte a acestei averi va ajunge la fiica sa, Ariane, în vârstă de 11 ani, scrie Bloomberg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Testamentul lui Bourdain arată că el avea, printre altele, bani cash 425.000 de dolari şi bunuri de 250.000 de dolari.

El şi-a scris testamentul în decembrie 2016 şi a numit-o pe soţia sa, Ottavia Busia-Bourdain, drept executor.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Bourdain i-a transmis lui Busia să scape de maşini, mobilă şi bijuterii.

Anthony Bourdain a fost găsit mort pe 8 iunie în camera sa de hotel din Paris după ce, aparent, s-a sinucis. El era prezentatorul emisiunii Parts Unknown de pe CNN şi autorul mai multor cărţi, printre care şi Kitchen Confidential.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.