Filmul "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", regizat de Peyton Reed, cu Paul Rudd în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Super-eroii parteneri Scott Lang (Paul Rudd) şi Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se reunesc pentru a-şi continua aventurile întruchipându-i pe Omul-Furnică şi pe Viespea. Alături de părinţii lui Hope, Hank Pym (Michael Douglas) şi Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), şi de fiica lui Scott, Cassie Lang (Kathryn Newton) familia explorează Tărâmul Cuantic, interacţionând cu noi creaturi ciudate într-o aventură care va testa limitele posibilului.

Filmul a avut încasări de 720.699 de lei în al doua săptămână de la lansarea în cinematografe. 

În a patra săptămână de la premieră, comedia românească "Ramon" se află pe locul doi în top cu venituri de 350.124 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro. 

Următoarele patru locuri în clasament sunt ocupate de debuturi. 

Thrillerul "Ursul narcoman", regizat de Elizabeth Banks, cu Ray Liotta, Keri Russell, Margo Martindale, Kristofer Hivju, O'Shea Jackson Jr. în rolurile principale, a fost văzut în săli de 11.556 de spectatori şi a generat venituri de 297.978 de lei.

Comedia de aventuri "Asterix şi Obelix: Regatul de mijloc", în regia lui Guillaume Canet, cu Marion Cotillard, Vincent Cassel, Guillaume Canet, Zlatan Ibrahimovic în rolurile principale, a adunat în săli 10.980 spectatori şi a avut încasări de 277.712 lei. 

"Dispariţia", dramă cu Nia Long, Ken Leung, Amy Landecker, Storm Reid, Megan Suri în distribuţie, se află pe poziţia a cincea în top, fiind văzută de 9.777 de spectatori şi acumulând venituri de 260.102 lei. 

Animaţia "Aventurile inspectorului Sun" a debutat pe locul şase, după ce a fost văzută în cinematografe de 11.409 spectatori şi a încasat 257.780 de lei. 

În coborâre, pe ultimele locuri se află: "Aventurile lui Pil" (208.246 lei), "Avatar: Calea apei" (206.610 lei), "Năstruşnicul motan Maurice" (179.409 lei) şi "The Perfect Escape" (110.692). 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.