“Suflet/ Soul”, premiat cu Oscar pentru „cel mai bun lungmetraj de animaţie”, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc, având încasări de peste 299.000 de lei. Cifrele înregistrate de ”Soul” la debutul său pe marile ecrane din ţară i-au garantat statutul de cea mai bună lansare în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Produs de  Studiourile Pixar Animation, filmul urmăreşte aventura ireală a unui profesor obişnuit care se trezeşte deodată într-o lume cu totul neobişnuită

Aventura din “Suflet/ Soul” începe în lumea dinamică a New York-ului cucerit de jazz şi ne poartă în locurile neverosimile din tărâmul imaginar al Marelui Dinainte. Accentul pus pe contrastul dintre ritmul înnebunitor al marelui oraş şi aparenţa cosmică a celeilalte lumi este ceea ce face această producţie cu totul specială.

Visul profesorului de muzică Joe Gardner este de a deveni cântăreţ de jazz. Doar că, înainte de întâlnirea cu cel mai important moment artistic al vieţii lui, are un mic accident în urma căruia ajunge într-un spaţiu eteric, de tranziţie, necunoscut, unde descoperă suflete în aşteptarea personalităţilor. Aici o întâlneşte pe 22 un suflet tânăr, capricios şi naiv, alături de care Joe porneşte într-o aventură care ar trebui să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.

De-a lungul realizării filmului, echipa de producţie s-a inspirat din epoci complet diferite, plecând de la opera artistului satiric Ronald Searle şi trecând prin animaţiile clasice Disney din anii ’60, cum ar fi “101 Dalmaţieni”.

Filmul “Suflet / Soul” este distribuit în România de Forum Film România şi a avut  premiera în cinematografe în 27 mai 2021, în format 2D si 3D, dublat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.